Fashion and fashion designTällä sivustolla pääset lukemaan kiehtovasta ja alati uudistuvasta muodista. Erityisesti keskitytään muodin luomisesta vastuussa olevaan muotisuunnitteluun, jota käsitellään tällä sivustolla usealta eri kantilta. Mitä muotisuunnittelu ylipäätään on ja mitkä eri tekijät vaikuttavat siihen, millaista muotia luodaan? Kuinka muoti ja muodin suunnittelu vaihtelevat eri puolilla maailmaa? Nämä ovat kysymyksiä, joihin tältä sivustolta saa helposti vastauksen!

Maailmalla on lukemattomia arvostettuja ja lahjakkaita muotisuunnittelijoita, jotka ovat nousseet muodin huipulle pettämättömän tyylitajunsa ansiosta. Joukosta löytyy monia tunnettuja nimiä kuten laukuistaan erityisesti tunnetut Michael Kors, Louis Vuitton ja Marc Jacobs, design-kengistään tunnetut Minna Parikka ja Christian Louboutin ja tyylikkäistä vaateluomuksistaan tunnetut Yohji Yamamoto, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stella McCartney, Ralph Lauren, Karl Lagerfelt ja monia muita todella taidokkaita suunnittelijoita. Tällä sivustolla pääsee tutustumaan erilaisiin polkuihin, jotka vievät muotisuunnittelun maailmaan, oli kyse sitten perinteisestä taide- ja muotisuunnittelukoulujen käymisestä tai jostain hiukan koukeroisemmasta tavasta päätyä muotisuunnittelun pariin!

Lisäksi muotia ja sen suunnittelua tarkastellaan käytännöllisemmältä kannalta. Yksi sivuston artikkeleista esittelee pohjoismaista muotia ja muotisuunnittelua, joka on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi seuratuimmista tyyleistä maailmanlaajuisesti. Pohjoismaista tyyliä leimaavat minimalistiset leikkaukset, huolettomuus, yksinkertaisuus, hillityt värit, raikkaus ja kaikin puolin pelkistetty kokonaisuus, joka kuitenkin näyttää kantajansa yllä myös huolitellulta ja trendikkäältä. Lisäksi sivustolla kerrotaan mallimaailmasta, sillä se on olennainen osa muotisuunnittelua. Mallit toimivat omalla tavallaan tärkeinä sanansaattajina muotisuunnittelijoiden rinnalla, sillä juuri heidän yllään suunnittelijoiden uusimmat, upeimmat ja trendikkäimmät luomukset leviävät kaikkien tietoisuuteen.

Jos olet pohtinut muotisuunnittelijaksi ryhtymistä tai jos satut muuten vaan olemaan kiinnostunut muodista ja siitä, mitä kaikkea suunnittelijoiden maailmassa tapahtuu tällä hetkellä, on täällä varmasti siinä tapauksessa paljon mielenkiintoista luettavaa.